Bedrijfsyoga bij u op het werk in heel Nederland.

In de huidige tijd van toenemende (werk) druk en stress is iedereen gebaat bij ontspanning en een gevoel van ‘goed in je vel zitten’. Ook in bedrijven is iedereen gebaat bij gezonde medewerkers, want gezond personeel heeft een groter incasseringsvermogen, kan zich beter concentreren, heeft een groter aanpassingsvermogen en presteert beter.

Yoga heeft een zeer positief effect op de bovengenoemde aspecten en kan bijdragen in zowel het voorkomen als behandelen van klachten als STRESS en RSI. Yoga beoefening kan bijdragen aan het verhogen van de productiviteit en terugdringen van het ZIEKTEVERZUIM doordat mensen zich weer bewust worden van hun lichaam en hoe ze dit op de juiste manier kunnen gebruiken in hun werksetting.

Verder is het zo dat gezonde en tevreden werknemers meer loyaliteit tonen naar hun werkgevers als zij zich gezien en gehoord voelen. Daarom wilt u graag iets extra’s voor hen doen. De bedrijfsyoga van Yogaontspant biedt u de mogelijkheid om met een minimale investering uw medewerkers een aantrekkelijk aanbod te doen in het kader van ontspanning. Een aanbod dat mensen echt in beweging brengt. Ook bedoeld voor de groep werknemers die niet zo gemakkelijk in beweging komt.

Bedrijfsyoga is gemakkelijk te organiseren. Er zijn geen investeringen in ruimtes of apparatuur voor nodig. Hierdoor is deze vorm van ontspanning een aantrekkelijke investering in het welzijn en tevredenheid van uw werknemers. Neem contact met mij op voor een aantrekkelijk aanbod. Ik help u graag om ook voor uw organisatie een passend voorstel te maken. Bedrijfslessen en yoga-mindfulness evenementen zijn mogelijk, voor kleine en grote groepen.

Prijs op aanvraag.